https://www.facebook.com/
- ΜπαμπούλαςWeb Master
- Αριθμός μηνυμάτων : 1145
Ηλικία : 44
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Βαρκελώνη: Ένοπλοι άνοιξαν πυρ μπροστά σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης
Τρι 28 Ιουλ 2015, 23:31
Πληροφορίες κάνουν λόγο για «αρκετούς» τραυματίες - Πανικός επικράτησε στην La Rambla - Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δύο δραστών
Πανικός επικράτησε το απόγευμα της Τρίτης στην καρδιά της Βαρκελώνης, όταν ένοπλοι άρχισαν να πυροβολούν ανεξέλεγκτα.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που μεταδίδει η ισπανική εφημερίδα El Mundo, δύο ένοπλοι δράστες πυροβόλησαν κατά ενοίκων ενός ξενοδοχείου στην περιοχή La Rambla, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης, στο αποκορύφωμα της τουριστικής περιόδου.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν μέσα στο ξενοδοχείο στο δρόμο αυτό και πως οι τραυματίες είναι «αρκετοί». Ένας από τους τραυματίες νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ένας ακόμα φέρει τραύματα από μαχαίρι.
Το επεισόδιο σημειώθηκε μπροστά από ένα από τα ξενοδοχεία της περιοχής και ένα σούπερ μάρκετ, ενώ εκείνη την ώρα πλήθη τουριστών διέσχιζαν την La Rambla, που θεωρείται ένα από τα αξιοθέατα της Βαρκελώνης.

Η αστυνομία αναμένεται να εξετάσει τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, ώστε να εξακριβώσει τι ακριβώς συνέβη, όπως και το εάν οι δράστες μπήκαν στο ξενοδοχείο. Οι δύο δράστες κατόρθωσαν να ξεφύγουν, ενώ η αστυνομία διεξάγει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.
_________________
Θεός τοις αργούσιν ου παρίσταται.
Σκαιοίσι πολλοίς είς σοφός διόλλυται.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης