https://www.facebook.com/
- ΑναντικατάστατοςΕυεργέτες
- Αριθμός μηνυμάτων : 590
Ηλικία : 34
Τόπος : Κατερίνη
Πώς να κάνω πιο ζουμερό το παραψημένο κρέας;
Σαβ 02 Ιουν 2012, 14:24
Το κρέας που ψήνεται περισσότερο χρόνο από όσο χρειάζεται είναι στεγνό. Για να του δώσετε, λοιπόν, γεύση και να το κάνετε πιο ζουμερό, μπορείτε να το περιχύσετε με μία σος. Μια ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε μισό λεμόνι, 2 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 κουταλιά μαγιονέζα και 1 κουταλιά μουστάρδα.
_________________
Η αλήθεια είναι ότι χωρίς αγώνα δε κερδίζεται ούτε καν η μάχη, όχι ολόκληρος πόλεμος.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης